14.07.2014 11:11

Samolepky na stěnu, které budete milovat

Která bytová dekorace dokáže výrazně změnit vaše vnímání celého pokoje? Nebudeme vás dlouho natahovat, protože odpověď jistě znáte. Jsou to velkoformátové samolepky na stěnu, které rychle a jednoduše dokážete instalovat na zeď v jednotlivých pokojích. Ano hodí se nejenom do koupelny, ale i do obývacího pokoje, na chodbu, do velké šatny, dokonce i do pracovny.

Pokud nevíte, co jsou samolepky na zeď/stěnu, můžete si dané heslo nastudovat na české Wikipedii pod heslem Samolepka na zeď. My si dnes představíme především nástěnné nálepky z kvalitního vinylu, které vydrží dělat krásu ve vašem domově po dlouhé roky.

Samolepky na stěnu frčí

Ale například do dětského pokoje bychom volili spíše více menších motivů, které dokážou dětskou představivost pěkně rozvinout – a jsou pro dítko mnohem zajímavější – raději si bude hrát v pohádkovém království s vílami, draky, hrady, princeznami a rytíři, než jen s jedním abstraktním motivem přes celou zeď.

Chcete se o velkých samolepkách na zeď dozvědět více? Od toho tu tvůrci oblíbeného e-shopu VelkeSamolepky.cz připravují magazín VelkéSamolepkyNaZeď.cz – každý týden přibude hned několik nových článků s vhodnými motivy do jednotlivých interiérů, radí s nejlepšími barevnými variantami bytových dekorací a zdí.

Tipy na motivy

Nově také připravují články s tipy na konkrétní tematické samolepky – vždy řeknou, kam se hodí, kolik jich byste potřebovali do svého pokoje, jaké velikosti budou nejvhodnější. Stručně řečeno zajišťují doprovodný servis, který ocení snad všichni milovníci samolepících bytových dekorací.

Nástěnným dekoracím v podobě designových motivů se věnují i další tematické zdroje. Stačí pohledat a můžete narazit na zdařilý blog o samolepících doplňcích, které si může nalepit každý (byť jen trochu) šikovný – opravdu na nalepení motivu nepotřebujete žádné specializované vzdělání či nástroje vystačíte si se svými rucemi.

Případně návod jak nalepit samolepku jsme vám doporučovali v jednom z našich dřívějších článků na tomto magazínu. Můžete se zde inspirovat a vybrat si tu nejkrásnější velkoformátovou samolepku, co vám bude dělat parádu – například nad gaučem v obývacím pokoji.

—————

Zpět