12.06.2015 10:50

Nálepky, které si zamilujete v pár vteřinách...

Pořídili jste si nové bydlení? Nebo jste pouze vymalovali a přemýšlíte o nějaké změně? Možná vás už nebaví okoukaný vzhled místností ve vašem domečku, klasické zdi plné obrazů a toužíte po něčem zajímavém a novém… Tak právě pro vás tu jsou designové nalepovací dekorace. 

Nálepky pro vaši zeď v nabídce spadají do mnoha kategorií motivů, mezi kterými najdete i velice zábavné kousky, například hlavu jelena s mohutnými parohy – jako stvořené pro umístění nad postel manželů! Nálepky jsou momentálním hitem, jak snadno změnit linie bytu. Nicméně měli bychom se v tomto případě držet známého hesla ,,méně je někdy více´. Je s nimi možné například oživit jednobarevné výmalby bytu, ale i jednobarevný nábytek. 

Každý, kdo sleduje moderní trendy v oblasti dekorací, vybavení interiéru nebo designu již určitě narazil na nový směr v oblasti bytové dekorace – Nálepky. Nálepky jsou dostupné v v mnoha variantách a to především v nabídce internetových obchodů, kde je rovněž lze nakoupit levněji, než v klasických kamenných obchodech. 

Jak vybra tu pravou?

Můžete si vybrat z mnoha vzorů a barev, které budou ladit se zbytkem Vašeho interiéru. Mladší lidé preferují orientální symboly a extravagantnější vzory, starší generace upřednostní decentnější motivy. Tak jako tak si lze vybrat samolepky téměř ke všemu. Problém může nastat, když se budete snažit nalepit samolepky na starou zeď, na které je nanesen větší počet vrstev nátěru. samolepičky nemusí na takovém podkladu stoprocentně držet a proto je dobré vyzkoušet si menší nálepku na místě, které není příliš na očích. 

Jaké aktuálně letí motivy:

  1. přírodní,
  2. květinové, 
  3. zvířecí,
  4. geometrické,
  5. abstraktní,
  6. stromy.

To jsou však výjimky, v 99% případů problémy s nalepením mít nebudete. Jedná se o krásnou, moderní dekoraci, kterou jednoduše aplikujete a to bez nepořádku kolem. Nabízíme Vám mnoho různých motivů, které můžete použít. Najdete u nás jak samolepky pro děti, tak i pro dospívající a dospělé. U nás si vyberou všichni, bez ohledu na věk či zaměření. Nálepky jsou kvalitní, po nalepení vypadají, jako namalované. 

Kam je tedy vlastně umístit?

Nejprve si tedy vyberte místo, které chcete zaplnit a podle toho zvolte samolepku, která bude s celou místností ladit. Dekorace k nalepení by měla interiér podtrhovat, ale ne zase na sebe upoutávat příliš mnoho pozornosti. Jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, takže při správném nalepení na zdi vydrží opravdu dlouhou dobu. Jedná se o produkty, které jsou cenově dostupné a přitom jde o velmi pěkný designový prvek, který celý prostor prozáří a dodá mu nový rozměr.

—————

Zpět