01.07.2015 17:38

Katalog, který pro inspiraci fotogaleriemi neodmítnete!

Jak najít krásné samolepky, které si zamule každý? Jak najít ideální motivy, které si jednoduše nalepíte na zeď? Takové, které prostě nebudete chtít nikdy odlepit a budete se s nimi chlubit? Přesně takové vám chceme pomoci najít. A to díky novému katalogu samolepicích dekorací na stěny. I na ty vaše zdi se něco najde, to se nebojte. 

Jakékoliv malé nebo velké Samolepky vypadají skvěle, nanášejí se lehce a díky nim dostane stěna vašeho domácího pokoje nebo kanceláře vskutku jedinečný vzhled. Možnosti výběru jsou široké: najdete tady  samolepky vhodné s rostlinami do obýváku , pokoje vašich dětí nebo taky něco vkusného do práce. Voda jim neublíží, proto jsou zcela vhodné taky do koupelny. 

Jak vybrat ty pravé?

Samolepky se nesmí aplikovat na vlhkou zeď, čerstvě natřenou zeď, natřenou zeď x vrstvami, na zeď kde nebyl původní podklad řádně odmaštěn a přes to byla daná nová vrstva barvy to jsou aspekty, kdy nálepka může poškodit zeď. Ani sebelépe zařízený interiér nebude nikdy dokonalý bez správných bytových doplňků! Hitem poslední doby se staly Samolepky, díky kterým můžete dát stěnám nový vzhled rychle a jednoduše. Samolepky se snadno aplikují, takže to zvládne úplně každý. Na výběr máte z množství různých motivů od zvířat, květin a rostlin, abstraktních obrazců až po nápisy. 

Chystáte se zútulnit své bydlení, nebo máte rádi změnu? Připadají Vám prázdné zdi ve Vašem pokoji poněkud nudné a přitom obrazy se Vám nezdají být dost zajímavé? Trendem součastnost je ozdobit Vaši zeď. V žebříčku nejprodávanějších jsou abstraktní motivy. Jsou populární především na místa, která mají působit moderně. Často si je pořizují mladí lidé do nových bytů. 

Budoucnost je jistá - motivy na míru

Láká je především neurčitost a jistá nadčasovost. Každý si při pohledu na abstraktní motiv představí něco jiného a to je na tom to zajímavé. K dispozici jsou desítky až stovky různých motivů, které navíc mohou být různých barev a rozměrů! Jejich kombinací vzniká tisíce variant. Každá Samolepky je tedy originální na rozdíl od samolepek ze supermarketů. Je spousta dalších perfektních motivů, které pokoj zútulní a dodají mu na atraktivnosti.

—————

Zpět