19.08.2014 14:23

Jaké bytové doplňky vvbrat do nového bytu?

Jaké designové bytové doplňky koupit, abyste se v novém bytě cítili dobře? Jsou vhodné do volného prostoru například nové designové kousky z dílen světoznámých autorů, nebo se spokojíte s levnějšími (byť přesto nápaditými) kousky? A co říkáte na samolepicí dekorace? Nebo bytové parfémy? Jak si vyberete ty pěkné kousky, které vám domů sednou? O tom a ještě více v novém článku o bytových doplňcích:)

Designové bytové doplňky

Na našem blogu se chceme věnovat především několika typům bytových dekorací - samolepkám na zeď, vůním do bytu, designovým kouskům (nábytku) a origináním tapetám. Dnenší post se budem převážně soustředit na první dva zmíněné kousky:)
 
Základem při výběru pěkného dekoru je především prostor, který chcete vyzdobit. Máte velkou místnost? Máte velké pole působnosti, pokud malý, pak menší - ve větším prostoru si sice můžete více vyhrát, ale můžete jít i cestou minimalismu, který miluje čím dál více lidí. Jsou už přehlceni okolními vjemy, přezdobenými domy, auty, oblečením - prostě vším a chtějí mít klid - čistý, naturalistický a elegantní. Je to zajímavá cesta, ale mnohé návštěvy u vás mohou říci... " A tebe vykradli, nebo proč tu máš tak málo věcí?".
 
Inspiraci pro výběr vhodných motivů u samolepek na stěnu najdete na magazínu Velkesamolepkynazed.cz v sekci Inspirace a trendy v bydlení... Najdete zde aktuální trendy co se týče barev, motivů a také výběr nejkrásnějších samolepicích dekorací například pro milovníky aut, letadel, módy, nakupování, zvířátek a dalších:))
 
Co se týče konkrétní výzdoby pro čistě střižený interiér (řekněme obývací pokoj) v lehce hi-tech moderním stylu bychom vybrali následující nástěnnou dekoraci a do barvy (oranžové-bílé) bychom ji doplnili bytovým ultrazvukovým difuzérem v čisté bílé barvě:)
 

 

 

—————

Zpět