24.03.2014 17:29

Designové samolepky na zeď

Jakou jinou samolepku bychom si vybrali, než tu designovou? Dnes se podíváme na výběr vhodné designové samolepky na zeď pro jednotlivé pokoje ve vašem bytě či domě. Nejdříve začneme s výčtem jednotlivých místností: chodba, dětský pokoj, ložnice, koupelna, kuchyně a obývací pokoj.

Nejdříve musíte zvážit barevnost vašeho stavajícího interiéru - máte především zemnítóny? Hnědou, pískovou, béžovou? Nebo třeba slunečení - žlutou, oranžovou či červenou? Nebo jste si při navrhování inspirovali v barvách přírody

Dominuje tedy u vás zelená, modrá? Dle toho se odpíchněte s volením vhodné barvy pro samolepku na stěnu. Dalším zdrojem o vhodném výběru bytových doplňků píše server Krásnésamolepky.cz zde: https://www.krasnesamolepky.cz/samolepky-zed-dekorace-dle-typu-mistnosti/.

Designové samolepky na zeď

Chodba

Volte menší motivy, nejčastěji se zvířecí tematikou, popříadě dopravní nálepky - na chodbě potřebujete především získat energii.
 

Dětský pokoj

 
Zde zvolte dětské motivy, pohádkové bytosti, zvířátka, dopravní prostředy jako stíhačky, případně mýtické příšerky a potvůrky.
 

Ložnice

Klidné samolepky a abstraktní motivy - ty jsou nejvhodnější do ložnice a odpočívacích a relaxačních místnostní.
 

Koupelna

Vodní zvířata nebo rostliny - do kupelny bychom nic jiného ani nevolili.
 

Kuchyně

 
Volte především nálepky na stěnu s jídlem, pochutinami, popříadě kuchyňským náčiním jako hrnce, vařečky, struhadla a dalšími....
 

Obývací pokoj

Doporučujeme velké samolepky, které budou dominantím prvkem celého interiéru. Zde jsou vhodné instalace třeba nad gaučem, pohovkou či sofa.
 

—————

Zpět