31.08.2014 16:07

Bytové samolepky, které si zamilujete - víme proč

Proč si vyzdobit svůj domov? Aby byl znovu svěží, nový a naplněný pozitivní energií. Pomozte svému životu vás znovu překvapit a běžte novému vstříc. Proč si tedy domov neoživit pěknými designovými bytovými doplňky, které udělají radost nejenom vám, ale i vašim návštěvám. 

Kde koupit bytové samolepky?

Nám osobně se hodněkrát stalo, že návštěva koukala s otevřenou pusou (například na naši novou samolepku s koněm) a ptala se, odkud ji máme. A my jsme odpověděli to co vždy:) z www.VelkéSamolepky.cz. Však od nich máme většinu nových samolepek - zbylé máme od Krasnedekorace.cz. Už jsem je oba vyzkoušela na dost objednávkách pro sebe a ostatní, že nemám důvod chodit jinam:)

A teď už dnešní článek bytových samolepkách:

Cítíte-li, že je ve vašem obydlí něco špatně, je na čase uvažovat o změně. Občasná obměna prostředí je doporučována i psychology, kteří varují před ubíjejícím stereotypem. Ten se může projevit v jakékoliv oblasti lidského života. Výsledkem jeho působení může být podrážděnost, celkový úbytek energie a chuti do života, u méně odolných jedinců pak i sklon k frustraci a depresím. 

Řešením jsou nálepky na zeď. Myslím si, že nálepky na zeď jsou nyní velkým trendem. Jsou originální a je opravdu velké množství vzorů, dekorů a barev, které se dají použít a je jednoduché ji (když vás přestane bavit) vyměnit za jinou a vaše místnost má zas jinou atmosféru. nálepky na zeď jsou hitem moderní doby v oblasti nejenom samolepícíích dekorací. 

Ne, nejde o žádnou lacinou a nekvalitní náhražku malby nebo tapet. Domov je místem, kde byste neměli dělat kompromisy v otázce pocitů z bydlení, využijte nálepky jako snadno proveditelnou změnu, která vašemu domu nebo bytu dodá novou energii.

—————

Zpět