20.03.2014 19:17

Bytové doplňky jako inspirativní samolepky

Princip nalepení bytových samolepek je velmi snadný a zvládne jej úplně každý. Samolepky stačí vybalit, rozložit na rovnou plochu. Poté se sejme podkladový papír tak, aby samolepka zůstala na přenosovém papíře. Samolepku pak nalepíme na stěnu, a to i s přenosovou fólií, stlačíme ji na zeď, aby dobře držela a neodlepovala se. V konečné fázi stačí sejmout přenosový papír a je hotovo!


Máte pocit, že Váš dům nebo byt je velmi ponurý? Chtěli byste rozveselit svoji ložnici nebo obývací pokoj? Chcete svému dítěti vyrobit krásný dětský pokojíček, s útulnými stěnami? Tak to pro Vás asi něco máme. Jedná se o velmi oblíbenou, moderní a relativně novou bytovou dekoraci. Kdybyste si nevědli rady, připravili jsme pro vás krok za krokem Návod, jak nalepit samolepku na zeď.

O bytových doplních s motivy zvířat

Bytové doplňky v nabídce spadají do mnoha kategorií motivů, mezi kterými najdete i velice zábavné kousky, například hlavu jelena s mohutnými parohy – jako stvořené pro umístění nad manželskou postel!




 

Aplikace je velice snadná. Nalepení dekoraci trvá jen několik minut a nemusíte se toho bát. Nálepky jsou přetaženy tzv. přenosovou fólií, která nalepení samolepky na dané místo značně usnadní. Samolepku se zvířaty  nejdříve uhladíme na přenosovou fólii, potí se odlepí nosný papírový podklad a samolepka je připravena k nalepení.

Samolepku poté přitiskneme na zeď a vyhladíme, dále v ostrém úhlu odlepujeme přenášecí fólii. Po úplném odlepení máme náš motiv na zdi.

Pokud i vy stejně jako mnoho ostatních patříte mezi lidi, kteří chtějí ohromit své návštěvníky, může pro Vás být stejně jako pro mnohé ostatní řešením nový fenomén zvaný samolepky na stěnu.

—————

Zpět